Naše zariadenie sa zaoberá rozvozom jedál do firiem, podnikov, obchodov ale aj pre jednotlivcov v Žarnovici a širokom okolí. V tejto oblasti pôsobíme už 19 rokov. Cez týždeň podávame obedové menu v ktorom si môžte vybrať z 5 druhov jedál. Pre firmy zabezpečujeme aj večeru jedného druhu. Cez víkend podávame obedové menu jedného druhu. Zabezpečujeme rôzne gastroslužby (catering, pečenie prasiat, slávnostné jedlá) podľa vašich požiadaviek s dovozom až k vám za najlepšie ceny. Tešíme sa na spoluprácu.
Otváracie hodiny:
Pondelok 8:00 – 18:00
Utorok 8:00 – 18:00
Streda 8:00 – 18:00
Štvrtok 8:00 – 18:00
Piatok 8:00 – 18:00
Sobota 8:00 – 13:00
Nedeľa 8:00 – 13:00
Jedlo | Alergény | Gramáž | Cena |
---|---|---|---|
Zeleninová s haluškami | |||
1. Kurací plátok na čínskej zelenine, dusená ryža, cvikla | 73/150/170/120 | 4,50 | |
2. Rezance s makom a višňami, mlieko | 1,3,7 | 380/0,2l | 4,50 |
3. Grécky šalát s feta syrom, olivami a pizza tyčinkami | 7 | 350/50/2ks | 4,50 |
4. Segedínsky guláš, knedľa | 1,3,7 | 73/200/160 | 4,50 |
Výber. Kuracie prsia plnené slaninkou v cestíčku, pučené zemiaky, | 95/250/80 | 4,80 | |
Večera. Bravčové klopsy v paradajkovej omáčke, varené zemiaky | 83/200/250 | 4,50 |
Jedlo | Alergény | Gramáž | Cena |
---|---|---|---|
Kapustová | |||
1. Vyprážaný kurací rezeň v sézame, zemiaková kaša, kompót | 1,3,7 | 120/250/120 | 4,50 |
2. Dubákové rizoto, syr, cvikla | 7 | 380/120 | 4,50 |
3. Šošovicový prívarok s údeným mäsom | 1,7 | 300/ 63 | 4,50 |
4. Bravčové stehno po taliansky s cestovinou | 1,7 | 73/150/200 | 4,50 |
Výber. Bravčový steak s fazuľovými strukmi na slanine, varené zemiaky, obloha | 150/250/80 | 4,80 | |
Večera. Hovädzí stroganov, dusená ryža, uhorka | 7 | 73/150/170/80 | 4,50 |
Jedlo | Alergény | Gramáž | Cena |
---|---|---|---|
Hovädzia s mrveničkou | |||
1. Hovädzie kocky Zoborské / kečup, hrášok, zelenina/ zemiaková kaša | 73/100/250 | 4,50 | |
2. Ryžový nákyp s ovocím, šťava | 350 | 4,50 | |
3. Cestovinový šalát,, Šakalí dych,, /cestovina,smotana,majonéza,cesnak,eidam/. | 350 | 4,50 | |
4. Kuracie prsia Hawai, dusená ryža | 73/250/80 | 4,50 | |
6. Kurací rezeň Černohorský, varené zemiaky, obloha | 150/250/80 | 4,80 | |
5. Bravčový perkelt, halušky | 1,3,7 | 73/200/250 | 4,50 |
Jedlo | Alergény | Gramáž | Cena |
---|---|---|---|
Fazuľová s párkom | |||
1. Plnená paprika v paradajkovej omáčke, knedľa | 1,3,7 | 80/200/160 | 4,50 |
2. Pečené buchty s nutelou, citrokola | 1,3,7 | 320/0,2l | 4,50 |
3. Šalát s čínskej kapusty s reďkovkou, zeleninou a vyprážaným syrom | 250/100 | 4,50 | |
4. Znojemské hovädzie mäso, slovenská ryža, uhorka | 73/150/170/80 | 4,50 | |
Výber. Br. karé zapekané s enciánom, brusnicová omáčka, americké zemiaky, obloha | 95/200/80 | 4,80 | |
Večera. Kuracia roláda so špenátom, dusená ryža, obloha | 73/150/170/80 | 4,50 |
Jedlo | Alergény | Gramáž | Cena |
---|---|---|---|
Hríbiková | |||
1. Detvianska nátura /zemiaková placka plnená bravč. mäsom/,dusená ryža, obloha | 73/120/1ks/130/80 | 4,50 | |
2. Cestoviny zapekané s brokolicou a kuracím mäsom, syrová omáčka | 350/120 | 4,50 | |
3. Zeleninový šalát s grilovaným enciánom, dressing | 7 | 250/80/50 | 4,50 |
4. Hovädzí guláš Pálivec, knedľa | 1,3,7 | 73/200/160 | 4,50 |
Výber. Dóczyho tanier /kur.rezeň vypráž., br soté/, ryža, hranolky, obloha | 75-75/130/100/80 | 4,80 | |
Večera. Kotlíkový guláš, chlieb | 400/ 1 ks | 4,50 |
Jedlo | Alergény | Gramáž | Cena |
---|---|---|---|
zeleninová | |||
1. Bravč. soté s paradajkou a pórom, dusená ryža, uhorka | 73/250/170 /80 | 4,50 |
Jedlo | Alergény | Gramáž | Cena |
---|---|---|---|
Slepačia s rezancami | |||
1. Vyprážaný kurací rezeň, varené zemiaky, obloha | 120/250/80 | 4,50 |
Zoznam alergénnych zložiek:
1. Obilniny obsahujúce lepok, 2. Kôrovce a výrobky z nich, 3. Vajcia a výrobky z nich, 4. Ryby a výrobky z nich, 5. Arašidy a výrobky z nich, 6. Sójové zrná a výrobky z nich, 7. Mlieko a výrobky z neho, vrátane laktózy, 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich, 9. Zeler a výrobky z neho, 10. Horčica a výrobky z nej, 11. Sezamové semená a výrobky z nich, 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l, 13. Vlčí bôb a výrobky z neho, 14. Mäkkýše a výrobky z nich